Fower Equipment oy

Tietoa yrityksestä

Tiimi

Jussi

Jussi

Tuotekehitys

Santeri

Santeri

Hallinto ja kumppanuudet

Mari

Mari

Tuotantovastaava

Ilari

Ilari

Tekniikka ja markkinointi

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@fower.fi 

Esittely

Fower Equipment Oy perustettiin tarpeen ja intohimon yhteistuloksena. Perustajajäseniin kuuluu kriisihallintaveteraaneja, aktiivireserviläisiä, viranomais- ja turvallisuusalan ammattilaisia sekä heidän laaja verkostonsa, joita ilman toimintamme ei olisi mahdollista.

Sotilas- ja viranomaistarvikkeiden verkkokauppa kaikille

Ensisijainen tavoitteemme on tarjota verkkokaupassamme laadukkaita varusteita sotilaille ja muille viranomaisille. Tämä tarkoittaa sitä, että pidämme laatustandardimme ja tuotekehityksemme vaatimustason erittäin korkealla. Jokainen tuotteistamme kiinnostunut on tervetullut asiakkaaksemme.

Tehtävämme

Tärkeimpänä tehtävänämme on tuottaa erinomaisia varusteita sotilaille ja viranomaisille. Jotta tuotteemme olisivat erinomaisia niiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

Kestävyys. Tuotteemme rakennetaan kestämään mahdollisimman pitkään olosuhteista riippumatta käyttämällä laadukkaimpia materiaaleja, joita tuotantokäyttöön on saatavilla.

Hyödyllisyys. Tutkamme on viritetty keräämään kentältä kuuluvia signaaleja. Suunnitteluprosessimme alkaa aina käyttäjien tarpeesta ja etenee eri käytännön testausvaiheiden kautta julkaistavaan tuotteeseen. Emme kuitenkaan pysäytä kehitystä tähän, vaan keräämme alati palautetta ja käyttökokemuksia myös olemassa oleviin tuotteisiimme kyetäksemme tarjoamaan aina vain parempia tuotteita.

Vastuullisuus. Sitoaksemme edellä mainitut laatukriteerit yhteen toimivaan kokonaisuuteen lähdemme aina toteuttamaan tuotetta sen käyttötarkoitusta varten. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote valmistetaan aina käyttäjän tarpeet edellä ja muotoilussa huomioidaan tuotteen maksimaalinen kestävyys sekä hyödyllisyys.

Rentoa meininkiä vakavalla otteella. Viimeiseksi haluamme tuoda vielä esille hieman itseämme ja omaa arvomaailmaamme. Vaikka olemmekin erittäin vakavissamme tuotteidemme laadusta ja suorituskyvystä, niin tykkäämme hoitaa hommat rennolla meiningillä ja vähän välillä ehkä hieman häiriintyneelläkin huumorilla (kaikki vähänkään sotilas- tai viranomaishommissa olleet voinevat samaistua mitä tällä haetaan). Ihan vaan nostona tiedoksi, ettei nyt tule täysin sellaista kuvaa, että olisimme pelkkiä robotteja.