Fower equipment perustettiin vastaamaan kentältä kuulunutta huutoa

16.10.2020

Ota yhteyttä info@fower.fi

Verkostoissamme niin viranomais-, kuin sotilaspuolelta on jo pitkään kaikunut tarvetta kotimaisille laadukkaille varusteille, jotka vastaavat paikallisen toimintakentän ja olosuhteiden muodostamia tarpeita.

Fower equipment Oy perustettiin, jotta voisimme luoda kentältä käsin kerätyn palautteen ja tuotetestauksen avulla laadukkaita varusteita, jotka helpottavat sotilaiden ja viranomaisten työntekoa.

Räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan tietyn yksikön tarpeita

Toteutamme räätälöityjä joukkotilauksia erilaisille viranomais- ja sotilasyksikölle. Tyypillisiä tilauksia voi olla esimerkiksi yhteensovitettava lisäosa jo olemassa olevaan varusteeseen, kuten M05 kypärähuppu tai äänenvaimentimen suoja halutulla kuviolla/materiaalilla. Tai varustetasku tiettyä käyttötarkoitusta varten, kuten vartioille suunniteltu safety pouch asiakkaiden tarkastamista varten.

Ainutlaatuisia tuotteita kaikille, joita muualta ei saa

Kuuntelemme herkällä korvalla eri varustetarpeita ja kysytyimmistä tuotteista toteutamme tuotantoeriä, jotka tulevat myyntiin verkkokauppaamme kaikkien saataville. Kaikki varusteemme ovat Suomalaista käsityötä ja tilaamme kaikki materiaalimme suomalaisilta tavarantoimittajilta.